Top Guidelines Of لاکسی ژل یبوست
Top Guidelines Of لاکسی ژل یبوست
Blog Article
هنگام استفاده از حمام، به خود زمان بدهید و سعی کنید عضلات خود را شل کنید.
تنبلی کولون وجود مدفوع برای مدتزمان طولانی درون رودهی بزرگ را تنبل میکند و پاسخ طبیعی حرکت روده و لولهی گوارشی را به ورود غذا تضعیف میکند.
یبوست در خانم ها نسبت به آقایان شیوع بیشتری دارد. به نظر می رسد تغییرات سطح هورمونهای زنانه (استروژن و پروژسترون) طی دوره قاعدگی و نیز بارداری در شیوع بیشتر این اختلال در زنان نقش داشته باشد.
آلرژی در کودکان واکنش بیش از حد سیستم ایمنی به مواد موجود در محیط است که معمولاً بی ضرر در نظر گرفته می شوند اما سیستم ایمنی این مواد را به اشتباه شناسایی می کند و سعی می کند با آنها مبارزه کند. این مواد که آلرژن نام دارند، می توانند باعث عطسه، سرفه و خارش شوند.
رژیم غذایی کم فیبر، به ویژه رژیم های غذایی سرشار از گوشت، شیر یا پنیر
تست آنورکتوم : بررسی آنورکتوم که یک آزمون تکمیلی دفکوگرافی است برای ارزیابی عملکرد عضلات و اعصاب مقعد و راست روده انجام میشود. در این روش یک لوله قابل انعطاف، با قطر حدودی یک هشتم اینچ را از طریق مقعد وارد راست روده میکنند. سنسور داخل لوله میزان فشاری که توسط عضلات مقعد و رکتوم تولید میشود را اندازه گیری میکند.
یبوست زمانی اتفاق می افتد که مدفوع کودک سفت و خشک است و باعث می شود که مدفوع کردن او سخت شود. گاهی اوقات، خارج کردن مدفوع سخت از بدن می تواند دردناک باشد. زمانی که غذای نوزادان از شیر خشک یا شیر مادر به غذاهای جامد تبدیل می شود، معمولاً یبوست در نوزاد ایجاد می شود.
مصرف منظم روغن زیتون، انقباضات ماهیچه های روده را افزایش داده و موجب تحریک ترشح ماده صفراوی شده که خود منجر به نرم شدن مدفوع می گردد.
اگر تمایل به اجابت مزاج دارید، معطل نکنید. هر چه بیشتر صبر کنید، مدفوع شما سفت تر می شود.
غذاهای پر فیبر از جمله لوبیا، سبزیجات، میوه ها، غلات کامل و سبوس را در رژیم غذایی خود بگنجانید.
یبوستهایی که به دلیل کندی حرکت رودهای به وجود آمدهاند نیاز به درمان دارویی جدی و حتی جراحی دارند. در این افراد درمان دارویی را برای دو الی سه ماه با تجویز انواع ملینها و پسیلیوم و شیاف بیزاکودیل امتحان میکنند، اگر درمانهای ارائه شده تأثیرگذار نبود فرد کاندید جراحی میشود.
اگر فرزندمان یبوست داشته باشد، ممکن است دفع مدفوع آن برای او دردناک باشد، در نتیجه تمایلی به اجابت مزاج نداشته باشد.
یبوست یکی از مشکلات شایع در دوره بارداری است. حدود نیمی از خانم ها در دوران بارداری، به ویژه در سه ماهه سوم بارداری، دچار یبوست میشوند.
پزشک ابتدا با بررسی علایم بیمار شدت بیماری را بررسی میکند و بر اساس آن اقدام به درمان یا تصمیم به تستهای تشخیصی دیگر میگیرد. اطلاعات دقیق از سوابق سایر بیماریها، مصرف داروها و دیگر نشانهها میتواند به تشخیص سریعتر یبوست پوست علت یبوست کمک کند.